L'oli d'oliva verge extra és la més noble dels greixos vegetals per la seva qualitat i les seves qualitats beneficioses per a la salut. Aquest suc oliós de l'oliva és la joia de la dieta mediterrània, considerada pels experts una de les dietes més sanes del món. L'oli d'oliva verge extra, és el suc de l'oliva més natural. Per a això, es trien les olives de la millor qualitat recentment recollides de l'arbre, a les quals se'ls sotmet a procediments mecànics de pressió per extreure el preuat 'or líquid'.

És el fruit d'una cuidada selecció de les varietats Picual i Arbequina.

L'oli d'oliva verge extra és el rei dels olis d'oliva. Les seves qualitats, olor, color, sabor i la seva capacitat antioxidant ho converteixen en el millor dels olis tant per a ús gastronòmic com per a la salut.

Les olives han de recol·lectar-se dels oliveres a la fi de tardor o començaments d'hivern i s'escull l'instant en el qual les olives tenen el seu màxim nivell d'àcids grassos en la polpa de l'oliva. La recol·lecció de l'oliva és una labor agrícola amb gran importància en els costos de producció i una marcada influència en la qualitat de l'oli obtingut. L'època de recol·lecció influeix directament en la composició dels olis i en els caràcters sensorials dels mateixos.

Del que no hi ha dubte és que l'oli d'oliva verge extra és un aliment que val la pena tenir en el teu rebost: enriqueix i dóna sabor a moltes receptes, a més d'aportar beneficis per a la salut.

L'oli d'oliva verge extra s'obté mitjançant un procediment mecànic que inclou: triturado, premsatge i decantació en fred.
< El procés és totalment artesanal, amb summe cuidat les ampolles són emplenades una a una i etiquetades a mà, complint tots els requisits de manipulació que mantenen la puresa i el sabor original de la varietat de cada oliva.

OLI SÓN MIR, oli d'oliva verge extra, amb Denominació d'Origen Oli de Mallorca, que és el fruit d'una cuidada selecció de les varietats Picual i Arbequina.

El coupage perfecte doncs la varietat picual ens aporta estabilitat, mentre que la arbequina ens dóna frescor.

El resultat és un oli equilibrat amb notes de tast que ens recorden al tomàquet, ametlla verda, poma, herba recentment tallada i lleugeres notes cítriques.